Styrelsemöte i RCA 2:e september

RCA Sverige har styrelsemöte på Zoom den 2:e september kl 18-19.30.  Om ni är intresserade av att deltaga kontakta er grupps GSR-par för mötesinfo och lösenord.

Väl mött hälsar styrelsen i RCA Sverige

Världskonventet 2020 – Virtual Day of Recovery

Årets världskonvent i USA är inställt men ersätts av RCA2020 Virtual Day of Recovery, en dag med möten på Zoom (med möjlighet att ringa in). Information om programmet finns via länken nedan. Eventet är kostnadsfritt (det går att tillämpa 7:e traditionen), men det finns en önskan om att man meddelar om man tänker deltaga. Detta är för att veta hur många som kommer att deltaga så man kan anpassa Zoom därefter.

Datum: 8 augusti

Mer information finner ni här: https://recovering-couples.org/rca-2020-virtual-day-of-recovery/

Årskonventet 2020 inställt – årsmötet genomförs online

Med anledning av effekterna kring coronavirusets spridning i Sverige så har vi diskuterat genomförandet av konventet i Fagersta den 28-29 mars. Det finns många osäkerheter. Ett antal par har redan avbokat konventet, vår lokal har fått alla andra bokningar avbokade, det uppmanas till att vara restriktiva i resande m m. Med anledning av detta så har vi fattat det tråkiga, men enligt oss, enda rätta beslutet att ställa in årets konvent.
Årsmötet kommer att genomföras online, via Zoom, på lördagen kl 13-14.30. Mer information om detta kommer senare.
Konventkommitten och styrelsen i RCA Sverige